• تاریخ انتشار : 1403/07/30 - 14:54

مسابقه روز جهانی مقابله با تغییر اقلیم

هر سال در 24 اکتبر( 2 آبان)، روز جهانی مبارزه با تغییرات اقلیمی گرامی داشته می شود. این تاریخی است که توسط سازمان ملل متحد  برای افزایش آگاهی در مورد اثرات تغییرات آب و هوا و پیامدهای جدی ناشی از گرمایش جهانی تعیین شده است.مبارزه با تغییرات آب و هوایی نه تنها یک مسئولیت است، بلکه فرصتی برای ساختن آینده ای پایدار و سالم تر است. هر یک از ما می توانیم نقش مهمی در کاهش اثرات این پدیده داشته باشیم. ما می توانیم با انتخاب های روزمره مانند استفاده از انرژی های پاک، کاهش مصرف سوخت های فسیلی، حمایت از سیاست های زیست محیطی و افزایش آگاهی در جامعه تأثیر مثبت ایجاد کنیم.ما باید هماهنگ و با هم عمل کنیم تا بتوانیم از بدتر شدن شرایط جلوگیری کنیم و آینده‌ای بهتر برای نسل‌های آینده تضمین کنیم. هر اقدام کوچک، بخشی از یک حرکت بزرگ است. بیایید دست به دست هم دهیم و در حفاظت از کره زمین مشارکت کنیم.

به همین مناسبت پژوهشکده علوم بهداشتی و محیط زیست، مسابقه ای با این مضمون طراحی نموده و از دانشجویان دعوت می نماید جهت شرکت در مسابقه در روز چهرشنبه مورخ 2 آبان 1403 ساعت 9 الی 13 به لینک زیر مراجعه نمایند.

• گروه خبری :